KIZÁRÓLAG AZ OTTHON CENTRUMNÁL!

A Felezőcsomag lényege, hogy a tulajdonossal és a vevővel egyaránt megállapodást kötünk, sikerdíjunk pedig megoszlik a két fél között. A Felezőcsomag esetében a hirdetési ár tartalmazza a vevő által fizetendő sikerdíjat. A sikeres adásvételkor erről mindkét fél felé számlát állítunk ki.

A cél a legelőnyösebb üzlet megkötése mindkét fél számára, így a nyújtott szolgáltatásért méltányos a költségek megosztása is tiszta, átlátható keretek között.

Magyarországon, a piacon egyedülálló módon, csak nálunk érhető el ez a szerződéstípus. Az elmúlt időszak tapasztalataira alapozva, már világosan látszik, hogy a Nyugat-Európában régóta működő felező konstrukció, Magyarországon is nagyon sikeres – egyre több ügyfelünk választja ezt a lehetőséget.

MILYEN PLUSZT NYÚJT A FELEZŐCSOMAG ÜGYFELEINKNEK?

 • Tulajdonosként kedvező díjért versenyeztetheti meg ingatlanát, nagyobb eséllyel jut el Önhöz a legjobb ajánlat.
   
 • Adatbázisunkban jelenleg 86 000 kereső ügyfél szerepel, az aktuálisan ingatlant vásárolni szándékozó vevők jelentős része találkozik az Otthon Centrum kínálatával.  
   
 • Megversenyeztetjük az ingatlant a piacon, hogy a lehető legjobb árat érjük el a legkisebb sikerdíjért.
   
 • A sikerdíj maximum 2,5%+ÁFA*, ami a piacon jellemző sikerdíjak fele.
   
 • Felező megbízásunk az egyik leghatékonyabb és legkedveltebb.
   
 • Megbízóink a Felezőcsomag esetén változatos kedvezményekben és szolgáltatásokban részesülhetnek akár díjmentesen**:
 • Vevő ügyfeleink számára olyan ingatlanportfoliót kínálunk, amely máshol nem érhető el.
   
 • A Felezőcsomag gyors és pontos információáramlást, átlátható és ellenőrzött folyamatot jelent, így ha rajtunk keresztül tesz ajánlatot, licit esetén azonnal tájékoztatjuk, így valós döntéshelyzetet biztosít Önnek, illetve nagyobb eséllyel tudja megvásárolni a kiszemelt ingatlant.
   
 • A konstrukciónak köszönhetően a vételár nem tartalmazza a vevő által fizetendő sikerdíjat, így vevő ügyfeleink átlagosan 12-16.000 Ft illetéket takaríthatnak meg.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére az Önhöz legközelebb eső Otthon Centrum irodában.

 

IRODAKERESŐ

 

Ha feltölti online eladandó ingatlana adatait, tanácsadó munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy az igényeinek megfelelő értékesítési módot egyeztethessék.

 

INGATLANOM FELTÖLTÉSE

 

*Kivéve, ha a megbízási szerződés fix összegű minimáldíjat tartalmaz.

**Az Otthon Centrum hálózatának Franchise Partnerei jogosultak a kapcsolódó kedvezmények és szolgáltatások körét önállóan meghatározni.